Om du nyligen startat företag kan det vara en god idé att teckna ett medlemskap för coworking. Att dela arbetsplats med andra startups och entreprenörer har många fördelar. Det är socialt, bra för att bygga nätverk samt kostnadseffektivt. Här kan du läsa mer om varför coworking är bäst för dig som är entreprenör.

Socialt nätverksbyggande

Har du nyss tagit det stora klivet och startat eget och blivit entreprenör? Grattis! Att driva eget bolag är lika givande och spännande som det är svårt och frustrerande. Många upplever att det är väldigt ensamt att vara entreprenör, framför allt i uppstartsfasen. Då kan det vara bra att arbeta från ett trevligt coworking space i Stockholm tillsammans med andra entreprenörer, startups och egenanställda. Hos Workaround.io kan du smidigt hyra en arbetsplats på ett centralt coworking space. Det är även ett perfekt sätt att bygga ett relevant yrkesnätverk.

Kostnadseffektivt och bra hyresvillkor

När du precis har startat ett företag är det viktigt att hålla nere kostnaderna. Fördelen med coworking space i Stockholm är att du får mycket för pengarna. Förutom en arbetsplats ingår ofta posthantering, tillgång till mötesrum, gemensamma umgängesytor och kaffe. Dessutom är hyresvillkoren ofta bra för entreprenörer eftersom uppsägningstiden är kort. När ditt bolag växer vill du inte känna dig låst i ett långt kontrakt. Du vet inte vad som händer med bolaget inom ett år och därför ska du inte heller välja en arbetsplats med lång uppsägningstid. Ett coworking i Stockholm med med bra hyresvillkor är det bästa valet för nya entreprenörer.