Drömmer du om att starta ett företag? För att drömmen ska bli verklighet behöver du börja arbeta med den praktiskt. Nu på en gång. Ett smart sätt för att komma igång är att köpa begagnade Appleprodukter. Köp en MacBook Air eller iPhone som ett första steg i ditt nya företag.

Köp begagnade Appleprodukter

Det svåraste med att starta ett företag är ofta att ta det första steget. Det är lätt att bara drömma om att ha ett eget företag, kunna tjäna mer pengar och arbeta med vad du verkligen vill. Men en dröm utan en plan är bara en dröm. Du behöver skapa en plan och ta det första steget för att ditt företag ska bli verklighet. Då är en ”ny” dator, iPad eller iPhone ett mycket smart första steg. Du får bra produkter till ett riktigt billigt pris. Hos Mresell köper du datorer, surfplattor och mobiler som är testade och kvalitetssäkrade. De har det bästa utbudet av renoverade Apple-produkter som är inspekterade av auktoriserade Apple-tekniker, så du kan vara säker på att din nya enhet fungerar. Naturligtvis har du också garanti.

Starta företaget

Din största tillgång är din tid och talang. Samtidigt kan vi lätt vara våra egna största fiender. Istället för att bara börja arbeta och lära oss saker under processens gång, så vill vi ha all kunskap i förväg. Eller så vågar vi inte ta det första steget, utan fortsätter att bara drömma och prata om idén. Köp en bra dator och låt den vara ditt första steg. När du har fått hem datorn kan du börja arbeta på allvar. För att lyckas behöver du skapa en plan. Ett fel som många gör är att de försöker bestiga Mount Everest på en gång. Alltså att du försöker göra allt på en gång när du startar ditt företag. Istället för att bara ta små kliv. Börja med att skriva ner din målbild, vilken produkt eller tjänst som du ska sälja. Skriv sedan ner hur du ska ta dig dit, steg för steg.

Arbeta i små steg

Det är bättre att arbeta med en företagsidé 15 minuter varje dag och verkligen arbeta med företaget, än att försöka arbeta 2-3 timmar varje kväll och bara hålla ut en veckas tid. Det är också många som tänker sig att de ska arbeta med företaget på helgen. Problemet är bara att många av oss är trötta och behöver återhämta oss när det väl har blivit helg. Därför är det klokare att arbeta lite varje dag, bara för att komma igång. Försök inte heller att klara stora moment på en gång. Skapa små delmoment av allt som du behöver göra. Som att starta en hemsida: köpa hosting, komma på ett bra företagsnamn och lära dig hur du skapar en webbsida. Dela upp allting i små moment och var nöjd med varje moment som du klarar av. Då kan du inom sex till tolv månader ha ett eget företag och börja sälja dina produkter och tjänster.