Att driva eget företag innebär både mer ansvar och mer frihet än ett vanligt jobb. När du driver ett företag kan du behöva göra många bilresor för att göra affärer och träffa kunder. Dock finns det alltid en risk att råka ut för en olycka i trafiken, inte minst om du drabbas av stress när du behöver uträtta många ärenden. Stress kan påverka din uppmärksamhet negativt och öka risken för en bilolycka. Det sista du vill ska hända är att du på grund av stress skadar företagsbilen och måste betala för en ny.

Hitta en bra bilförsäkring på Insplanet

Lyckligtvis minskar stressen med en heltäckande bilförsäkring som du kan hitta på Insplanet som är en av Sveriges ledande jämförelsetjänster av försäkringar. Om du jämför bilförsäkring där kommer du garanterat att hitta en bra bilförsäkring som passar företagets bil. Insplanet har i 20 år hjälpt miljontals bilägare att jämföra och byta bilförsäkring och den är helt kostnadsfri att använda. Dessutom är priserna du ser samma som priser som försäkringsbolagen erbjuder, oavsett om du köper via Insplanet eller direkt hos försäkringsbolaget.

Att jämföra bilförsäkringar på Insplanet är busenkelt:

  • Ange dina uppgifter i formuläret.
  • Tryck på Jämför bilförsäkringar.
  • Välj en bilförsäkring från listan.
  • Ange från vilket datum bilförsäkringen ska börja gälla samt dina kontaktuppgifter.
  • Tryck på ”Teckna försäkring”.

Statistiskt sett sparar kunder som använder Insplanet i genomsnitt 1 800 kronor per år. Detta är ingen dålig förtjänst med tanke på att det endast tar några minuter att jämföra och hitta en bilförsäkring. Naturligtvis sparar du också pengar om du väljer en försäkring som ersätter skador på bilen. Det skyddar dig mot att drabbas av betydande kostnader som kan vara ekonomiskt svåra att ersätta.

Det finns utan tvekan många sätt som en heltäckande bilförsäkring gynnar dig och ditt företag. Bäst av allt är att du får sinnesro och kan fokusera bättre på ditt företag och på dina kunder.