Oavsett om du har ett nystartat företag eller har drivit bolag flera år kan det vara fördelaktigt ur flera perspektiv att ha en kontorsplats av något slag, speciellt om du in dagsläget arbetar hemifrån. Det är nämligen så att företagande och entreprenörskap kan gynnas av att sitta på ett kontor med andra människor. Om du är intresserad av att hyra en kontorsplats ska du gå in på https://helio.se/ som erbjuder flexibla kontorslösningar.

Få mer än bara en kontorsplats

Helio har en plats för alla, oavsett om du är i behov av ett privat kontor eller vill sitta vid ett eget skrivbord. När du hyr en kontorsplats av Helio blir du medlem i ett stort nätverk som har tusentals medlemmar. Förutom att du får arbeta i en kreativ och härlig miljö får du även möjlighet att ta del av föreläsningar, hälsoprogram, nätverksträffar och frukostar. Du får mycket mer än bara en plats att arbeta på. Att kunna nätverka är speciellt bra när du nyss startat ett företag.

Fördelar med kontorshotell

En stor fördel med coworking spaces är att du kan träffa likasinnade, få ett socialt utbyte men även möjlighet att knyta kontakter som kan vara bra för företaget. Helio finns på olika ställen i Stockholm och Malmö. När du är medlem ingår det att jobba från olika ställen om du känner för det.