När ditt företag är under snabb tillväxt kan det ironiskt nog finnas brist på likvida medel. Ditt företag måste nämligen betala leverantörer i tid för att säkerställa ordrar till kunder innan du kan ta emot betalningar. Detta gör att det kan uppstå luckor som sätter press på ditt företag och hämmar tillväxten. Oroa dig inte, den goda nyheten är att det aldrig varit lättare att hitta företagsfinansiering som kan ta bort denna press. Titta bara på Krea som är en enkel och effektiv jämförelsetjänst som samlar in låneförslag från långivare. Du kan tryggt använda denna tjänst för att hitta finansiering.

Företaget bakom den effektiva tjänsten Krea bedriver sin verksamhet utifrån följande värderingar:

  • Innovation – Den välutbildade ledningen hos Krea drivs av att utveckla nya sätt som får företag att växa. Deras lösningar präglas därför av innovativ teknik som förenklar och effektiviserar tillgången till finansiering.
  • Förbättring – Hos Krea är ledningen aldrig nöjd förrän du som kund är nöjd. Detta motiverar ledningsgruppen till att hela tiden sträva efter förbättringar och vara öppna för eventuell kritik.
  • Ansvar – Personalen hos Krea är inte bara specialister på företagsfinansiering. Du kan som kund vara säker på att Krea alltid handlar med stort ansvar och integritet i alla situationer.

Fördelen med att använda Kreas fantastiska tjänst är att du kan få bättre villkor och hitta den lösning som passar ditt företag bäst. Det bästa av allt är att du blir obehindrad av luckor i företagets omsättningstillgångar och kan fortsätta växa.

Ta vara på möjligheten att låna

Framgångsrika företag vet att möjligheter kommer och går. Dock kan det fattas likvida medel för att kunna göra investeringar på kort sikt. I sådana situationer är ett företagslån en flexibel lösning. Börja med att testa hur mycket ditt företag kan låna hos Krea och sedan ansöka om ett företagslån. Du får låneförslag inom så kort tid som mellan en och två dagar!